Achtmaal doet gewoon

Mooie dingen maken. En doen.

Achtmaal is een jong en ambitieus bedrijf dat aan het begin staat van een prachtig avontuur. Daarbij brengen we niet alleen passie en enthousiasme mee, ook een jarenlange ervaring. We hebben ontdekt hoe mooi online mogelijkheden kunnen zijn, maar we zijn ons ook bewust van de keerzijde ervan. Daarom willen we een positieve verandering brengen in hoe we naar de digitale wereld kijken.

Wie zijn wij?

Eelco Siero en Yvin Hei

Wij ontwikkelen digitale producten met een positieve impact op een duurzame toekomst. Want de energietransitie is volop aan de gang. We gaan steeds meer duurzame energie opwekken. En vooral minder energie verbruiken. Waarom niet ook online?

Eelco over Yvin

Yvin blinkt uit in het combineren van zijn creativiteit met strategisch denken. Hij heeft een scherp oog voor design, waarmee hij ideeën tot leven kan brengen.

Met zijn diepgaande technische kennis begrijpt Yvin complexe digitale vraagstukken en komt altijd met een goede oplossing. Of het nu linksom of rechtsom is, het gaat er komen. Deze oplossingsgerichte houding maakt van hem een betrouwbare samenwerkingspartner.

Bovendien weet Yvin altijd een professionele en productieve speeltuin te creëren om in te werken. Dit in combinatie met de nodige dosis humor maakt samen klussen aan projecten een feest, ongeacht de druk of uitdagingen die zich voordoen.

Yvin over Eelco

Met Eelco in de buurt is het altijd lekker werken. Hij weet wat hij wil en baseert zijn keuzes op cijfers én zijn eigen gevoel. Dankzij z'n creatieve kant weet hij altijd weer een bijzondere invalshoek te vinden waar anderen nog niet eerder aan hebben gedacht.

Als strateeg kan Eelco complexe opdrachten tot de kern uitpluizen en zo het onderste uit de kan halen als het gaat om succes. Als marketeer is hij echt een multi-talent en draait hij zijn hand niet om voor toffe ideeën en de uitvoer ervan. Geen klus is 'm te gek!

Het is niet alleen heel prettig om met Eelco samen te werken; ook om mee te lachen en hij bezit de gave anderen om hem heen te laten stralen.

Onze visie

Een net positive digitale omgeving waar bedrijven blijven innoveren, groeien, ondernemen, investeren, delen, ontwikkelen, etc etc...

Collectief

Maak vrienden

Samen krijg je nou eenmaal meer gedaan. En dat lukt het allerbest als je open en eerlijk bent. Wij maken graag vrienden, wij geloven dat dat de samenwerking positief beïnvloed. Inspireren, waarderen en geloven.

Innovatief

Ga op avontuur

In ons werk is het belangrijk nieuwe dingen te ontdekken. En dat lukt niet altijd even goed van achter een bureau. Wij gaan daarom graag op onderzoek uit en vinden inspiratie in de niet alledaagse zaken op ongewone plekken.

Positief

Doe 't met plezier

Naast hard werken en succes behalen, is het minstens zo belangrijk plezier te hebben. We genieten van inside jokes, creatieve uitspattingen en de kleine dingen die ons eraan herinneren dat we mensen zijn, nog geen robots. En als het een keertje tegenvalt, heb je er in ieder iets van geleerd. Je verhaal wordt er alleen maar beter van!

Effectief

Handen uit de mouwen

Nieuwe dingen bedenken is één, maar je zult ook concreet moeten worden. Pas dan ontdek je de echte waarde van je idee. Als je je doelen wilt bereiken, focus je dan op voortgang, meetbaarheid en impact.

Onze laatste updates

Neem contact op

Ook een digitale uitdaging of duurzaam idee?

Heb jij een vraag, een tof idee of heb je gewoon zin in een bak koffie? Wij komen graag in contact met bedrijven en mensen die een mooiere wereld willen, ook online.

Bel ons of stuur een e-mail. We maken graag een afspraak! Je kunt ons ook volgen op Linkedin en Instagram.

Vraag een impact scan aan!